Mierea de Manuka: Proprietăți Remarcabile și Beneficii pentru Sănătate                           

Produs Editie Limitata

Manuka Health

Exclusive

+ Lider mondial în producție

+ Excelență și calitate superioară

+ Diversitate extinsă în selecția de produse

Produs Top

WEDDERSPOON

+ Calitate TOP

+ Preturi Promotionale

+ Livrare Gratuita

Alegerea Noastra

Manuka Health

+ Producator #1 in lume

+ Standarde de calitate inalte

+ Gama larga de produse

Mierea de Manuka, o comoară naturală originară din Noua Zeelandă, a câștigat recunoaștere internațională datorită proprietăților sale unice. Obținută din nectarul arborelui de Manuka, această miere nu este doar un deliciu dulce, ci și un remediu natural cu multiple beneficii pentru sănătate.

1. Proprietăți antibacteriene

 • Combaterea bacteriilor rezistente: Mierea de Manuka este eficientă împotriva unei game largi de bacterii, inclusiv cele rezistente la antibiotice.
 • UMF (Unique Manuka Factor): Este un indicator care măsoară nivelul de activitate antibacteriană al mierii. Cu cât valoarea UMF este mai mare, cu atât mierea este mai puternică din punct de vedere antibacterian.

2. Proprietăți antiinflamatorii

 • Reducerea inflamației: Mierea de Manuka este folosită pentru a calma inflamația în afecțiuni precum artrita sau afecțiunile pielii.
 • Alinarea durerii: Proprietățile sale antiinflamatorii ajută la reducerea durerii asociate cu diverse afecțiuni.

3. Proprietăți antifungice

 • Combaterea infecțiilor fungice: Mierea de Manuka este eficientă împotriva unei varietăți de ciuperci, fiind utilă în tratarea infecțiilor fungice ale pielii.

4. Proprietăți antioxidante

 • Protecția împotriva radicalilor liberi: Antioxidanții din mierea de Manuka protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.
 • Prevenirea îmbătrânirii premature: Datorită conținutului său bogat în antioxidanți, mierea de Manuka ajută la menținerea tinereții pielii.

5. Proprietăți hidratante

 • Hidratarea pielii: Mierea de Manuka este un excelent hidratant natural, lăsând pielea moale și catifelată.
 • Tratarea pielii uscate: Este ideală pentru pielea uscată sau crăpată, oferind hidratare profundă.

6. Proprietăți pentru îngrijirea orală

 • Prevenirea cariilor: Mierea de Manuka inhibă dezvoltarea bacteriilor care cauzează carii dentare.
 • Împrospătarea respirației: Datorită proprietăților sale antibacteriene, mierea ajută la combaterea bacteriilor care cauzează respirație urât mirositoare.

Mierea de Manuka este mult mai mult decât un simplu indulgent dulce. Proprietățile sale remarcabile o transformă într-un aliat de nădejde în menținerea sănătății și a frumuseții. Fie că este folosită ca tratament natural, ca supliment alimentar sau ca ingredient în produsele de îngrijire, mierea de Manuka aduce un plus de valoare incontestabil, cumpara de aici.

Latest Posts

 • Miere de iarba neagra: beneficii si proprietati medicinale

  Mierea de iarba neagra este un produs apicol rar si pretios, cu proprietati extraordinare. Aceasta miere este produsa de albinele care colecteaza nectar din florile de iarba neagra, o planta care creste in zonele montane din Romania si alte tari europene. Mierea de iarba neagra are o culoare inchisa si o aroma intensa, fiind apreciata…

  Read more

 • Miere de hrisca: beneficii si utilizari

  Mierea de hrisca este un produs apicol apreciat pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății. Aceasta este produsă de albinele care colectează nectarul din florile plantei de hrișcă. Mierea de hrișcă are o culoare brun închisă, un gust înțepător și un parfum îmbietor de flori de hrișcă. Mierea de hrisca este cunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene…

  Read more

 • Miere de facelia: beneficiile si utilizarile sale

  Mierea de facelia este un sortiment de miere mai puțin cunoscut în România, dar care prezintă beneficii surprinzătoare pentru sănătate. Aceasta este obținută din culturile de facelia, o plantă meliferă originară din America de Nord, care este cultivată în mod special pentru producția de miere. Mierea de facelia este apreciată pentru proprietățile sale antiinflamatorii, calmante,…

  Read more