Mierea de Manuka: Beneficii Terapeutice și Boli Vindecate

Cele mai iubite marci de Miere de Manuka

Produs Editie Limitata

Manuka Health

Exclusive

+ Lider mondial în producție

+ Excelență și calitate superioară

+ Diversitate extinsă în selecția de produse

Produs Top

WEDDERSPOON

+ Calitate TOP

+ Preturi Promotionale

+ Livrare Gratuita

Alegerea Noastra

Manuka Health

+ Producator #1 in lume

+ Standarde de calitate inalte

+ Gama larga de produse

Mierea de Manuka, originară din Noua Zeelandă, este recunoscută la nivel mondial pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii excepționale. Această miere unică, obținută din nectarul arborelui de Manuka, a devenit un remediu natural esențial în tratarea unei varietăți de afecțiuni.

1. Afecțiuni ale pielii

 

 • Eczeme și psoriazis: Mierea de Manuka reduce inflamația și iritația asociate cu aceste afecțiuni, promovând vindecarea pielii.
 • Răni și arsuri: Datorită proprietăților sale antibacteriene, mierea accelerează procesul de vindecare și previne infecțiile.
 • Acnee: Mierea de Manuka este eficientă în reducerea inflamației și roșeții cauzate de acnee, purificând în același timp pielea.

2. Afecțiuni digestive

 • Ulcer gastric: Mierea de Manuka combate bacteria Helicobacter pylori, responsabilă de apariția ulcerelor.
 • Sindromul intestinului iritabil: Mierea ajută la calmarea simptomelor, reducând inflamația și iritația intestinală.

3. Infecții

 

 • Infecții respiratorii: Mierea de Manuka poate fi folosită ca un remediu natural în tratarea tusei și a simptomelor asociate răcelilor și gripei.
 • Infecții fungice: Proprietățile antifungice ale mierii ajută la combaterea infecțiilor cauzate de ciuperci.

4. Îngrijirea orală

 • Gingivită și parodontoză: Mierea de Manuka reduce inflamația gingivală și combate bacteriile care cauzează afecțiuni orale.

Mierea de Manuka este un dar al naturii, oferind o gamă largă de beneficii terapeutice. Cu toate acestea, este esențial să ne asigurăm că achiziționăm miere autentică de Manuka, cu un grad de activitate UMF (Unique Manuka Factor) certificat, pentru a beneficia de toate proprietățile sale vindecătoare.

Produs Editie Limitata

Manuka Health

Exclusive

+ Lider mondial în producție

+ Excelență și calitate superioară

+ Diversitate extinsă în selecția de produse

Produs Top

WEDDERSPOON

+ Calitate TOP

+ Preturi Promotionale

+ Livrare Gratuita

Alegerea Noastra

Manuka Health

+ Producator #1 in lume

+ Standarde de calitate inalte

+ Gama larga de produse

Latest Posts

 • Miere de iarba neagra: beneficii si proprietati medicinale

  Mierea de iarba neagra este un produs apicol rar si pretios, cu proprietati extraordinare. Aceasta miere este produsa de albinele care colecteaza nectar din florile de iarba neagra, o planta care creste in zonele montane din Romania si alte tari europene. Mierea de iarba neagra are o culoare inchisa si o aroma intensa, fiind apreciata…

  Read more

 • Miere de hrisca: beneficii si utilizari

  Mierea de hrisca este un produs apicol apreciat pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății. Aceasta este produsă de albinele care colectează nectarul din florile plantei de hrișcă. Mierea de hrișcă are o culoare brun închisă, un gust înțepător și un parfum îmbietor de flori de hrișcă. Mierea de hrisca este cunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene…

  Read more

 • Miere de facelia: beneficiile si utilizarile sale

  Mierea de facelia este un sortiment de miere mai puțin cunoscut în România, dar care prezintă beneficii surprinzătoare pentru sănătate. Aceasta este obținută din culturile de facelia, o plantă meliferă originară din America de Nord, care este cultivată în mod special pentru producția de miere. Mierea de facelia este apreciată pentru proprietățile sale antiinflamatorii, calmante,…

  Read more